Anbud & Services

Waldorfdockor

De handgjorda mjuka dockorna älskas inte bara av barn. Som vänner för livet är de alltid med. Varje docka är unik. De är gjorda på ett sätt som gynnar barnens fantasi och berikar deras sinnen, eftersom de är sydda av många naturliga materialer och är fyllda med mjuk ull. Om dockorna någonsin skulle bli smutsiga under ett av deras äventyr så går det bra att tvätta dockorna för hand. Kläderna kan dock tvättas i maskin.

 

Ros-schalar

De fina ros-schalarna är en kombination av en handtovad ros-brosch och en lövtunn Chiffon-silkeschal. Dessa unika blomster-accessoarer är väldigt mångsidiga. Väldigt ädel till kavajen, lekfull som blomster-schal i håret, avslappnad som färgglatt blomsterbälte eller romantisk som roshalsband. Endast fantasin sätter gränserna. Alla användningsidéer har dock en sak gemensamt, att rosorna är väldigt speciella och snygga som smycke.


Trädgårdsplanering

Som universitetsutbildad landskapsarkitekt planerar jag trädgårdar i en naturlig stil. Från stora ytor med perenner och gräs med säsongsanpassat blomsterskifte till blandade rabatter för mindre trädgårdar. Jag erbjuder rådgivning direkt på plats för nyanläggningar och i redan existerande trädgårdar. Planer över hur trädgårdar ska vara strukturerade, detaljerade växtplaner, rådgivning och bistånd på anläggning och skötsel av trädgårdar.

 

Bakelser, praliner och bröd

Ur passionen till bakandet och växter uppstod de otroligt vackra blomsterbakelserna. De är det där lilla extra på fikat, sommarfesten eller som en söt liten present.

Som en kärleksfull present eller bara för att njuta av själv lämpar sig Anemona pralinerna. Handgjorda praliner med de bästa ingredienserna, säsongs inspirerade, till exempel påskäggs- praliner, sommarpraliner smaksatt med sommarblomster eller julpraliner.

Dessutom erbjuder Anemona hembakade klassiska internationella kakor. Tyska klassiker som Scharzwälder-Körsbärs-Tårta, ostkaka eller fyllda karnevalsmunkar men också svenska, engelska och franska bakelsespecialiteter.

Och det dagliga brödet, mörkt schweizer och tyskt rågsurdegsbröd, klassisk fransk baguette, knaprigt vete surdegsbröd, olika småfranskor och baierska kringlor.